

קיראו עוד בנושא מזון טבעי:
קינואה או בורגול?
קינואה או בורגול? מאת: ד"ר מירה כהן שטרקמן Ph.D. השאלה אם קינואה או בורגול עולה לא רק בהקשרים של טעם אלא בפרט ביחס לשאלה הגדולה – מה יותר בריא? איך מכינים קינואה ואיך מכינים בורגול? מאחר והבורגול כבר עבר בישול – אין צורך לבשל אותו שוב כדי להתקין ממנו ארוחה ודי בהשרייתו במים רותחים. 1 כוס […]
עלים ירוקים בתפריט הים תיכוני – נטורופתיה במטבח
עלים ירוקים בתפריט הים תיכוני – נטורופתיה במטבח מאת: ד"ר מירה כהן שטרקמן Ph.D. עלים ירוקים הם חלק בלתי נפרד מהתפריט הים תיכוני כבר אלפי שנים. הירוק מסמל טריות וצמיחה ולמעשה את האנרגיות האלה והתכונות האלה הירוקים נותנים לנו. העלים הירוקים מוכרים בתזונה הטבעית כחלק בלתי נפרד מהתפריט הבריא בנטורופתיה. הם מועילים למערכת העיכול, הדם […]
ירקות אדומים – תזונה טבעית
ירקות אדומים מאת: ד"ר מירה כהן שטרקמן Ph.D. ירקות אדומים הם חלק מהתזונה הטבעית בזכות תרומתם לבריאות וחלק מהמטבח הנטורופתי-הים תיכוני. הצבע האדום נחשב לצבע מעורר תאווה ותשוקה והפיגמנטים האדומים עושים טוב לבריאות. רשימת ירקות ופירות אדומים: עגבניה אבטיח תות-שדה תפוח אדמה אדום פלפל אדום פלפל אדום חריף גויאבה אדומה אשכולית אדומה בירקות אדומים […]